Unbelievable

Unbelievable-stereojärjestelmä

WestendXFi Unbelievable ei ole vain langaton kaiutin. Se on henkilökohtainen kannettava HiFi-stereojärjestelmäsi, joka mullistaa tavan, jolla äänentoistolaitteista ajatellaan.

Poikkeuksellista laatua

Meille laatu on kaikki kaikessa. Unbelievable luo poikkeuksellisen äänenlaatunsa edistyneen äänitekniikan ja kestävän alumiinin yhdistelmänä.

Tämä yhdistelmä tuo esiin kaikki äänen värit pienen, langattoman stereokaiuttimen muodossa. Unbelievable sopii kämmenellesi mutta painaa 1,1 kg. Se on pieni mutta tukeva!

Musiikille suunniteltu

Ensimmäinen WestendXFi-tuotteemme, Unbelievable, kehitettiin samoilla periaatteilla, joita käytetään soittimien kehittämisessä; korvakuulolla, nokkeluudella ja sinnikkyydellä. Tämä kesti melkein kymmenen vuotta. Unbelievable on suunniteltu ja tarkoitettu soittamaan oikeilla soittimilla tehtyä musiikkia.

Pitkän prosessin aikana kehitimme myös 3D Sound Imaging -tekniikkamme, tavan käyttää huoneen kaikua parantamaan äänikuvaa. Tämä tekniikka luo kuulijalle tilan ja läsnäolon tunteen, jonka on vaikea uskoa olevan totta.

Ensivaikutelmia

Mitä ihmiset sanovat?

Olen täysin ja syvästi yllättynyt. Yleensä nauhoitettu versio korvaa konsertin, mutta tässä tapauksessa tuntuu kuin oikeasti olisin konsertissa. Se ei ole vain tallennettua ääntä, se on todellista ääntä.
Manfred Gräsbeck
Viulisti, säveltäjä ja Suomen Kansallisoopperan konserttimestari

GET YOURS!