Teknologia

WestendXFi-teknologia

WestendXFi-teknologia on avainasemassa, kun haluat kuunnella musiikkia kuin sitä soitettaisiin vieressäsi.

Äänentoiston tulevaisuutta muuttamassa

Laadukkaan pienikokoisen kaiuttimemme kehittämisprosessin aikana olemme luoneet myös omaa teknologiaa.

WestendXFi muuttaa tapaa, jolla tulevaisuuden äänituotteet suunnitellaan. Teknologiamme perustuu syvään ymmärrykseen äänestä, joka on yhdistelmä useita muuttujia: akustinen suunnittelu, elektroniikkasuunnittelu, digitaalinen signaalinkäsittely (DSP), kaiuttimien kotelomateriaalit, ohjaintekniikka, passiivinen säteilytekniikka, huonekaiku, vaimennusmateriaalit, tiedostojen pakkaustekniikat, langaton Bluetooth-tekniikka ja digitaalisesta analogiseen muuntamisen (DAC) tekniikka.

Technology

Rajattomat mahdollisuudet

Teknologiamme avulla tuotettua ääntä voidaan muuttaa rajattomasti. Olemme rakentaneet Unbelievable-kaiuttimeen neljä esiasetusta erityyppiselle musiikille, tunnelmalle ja tilalle. Ja kuten aina, olemme tehneet kaikki testit oikeiden ihmisten, emme tietokoneiden kanssa.

WestendXFi Technology Limitless Possibilities

Tekniset tiedot & ominaisuudet

Näistä syistä Unbelievable on niin uskomaton.

Akku

Integroitu 6000 mAh:n litiumakku, jolla on korkea virranjohtokyky, lähes 30% suurempi kuin keskimääräisillä kaiuttimilla.

Laturi

Laturi toimii sekä virtalähteenä että akun laturina. Meillä on tarjota sekä tyypin C (yleinen Euroopassa) että tyypin A (yleinen Yhdysvalloissa) pistokkeet.

Koodekit

Käytämme parhaita Bluetooth-koodekkeja langattomaan äänen kuunteluun.

DSP-äänitekniikka

Kokonaisvaltainen 24-bittinen DSP-tekniikka tarjoaa huippuluokan äänikokemuksen.

Yksinoikeudella valmistettu integroitu antenni

Metallikotelo, jossa on sisäänrakennettu antenni? Kyllä, teimme sen mahdolliseksi.

Esiasetukset

Vaihda kaiuttimen äänimaailmaa makusi mukaan huolellisesti valituilla esiasetuksilla.

Yksinoikeudella valmistetut kaiutinelementit

Yksinoikeudella valmistetut kaiutinelementit

Seasin ja Westendin suunnitteluyhteistyö. Paras kahden tuuman kaiutin maailmassa. Valmistettu Norjassa yksinomaan Westendille.

Analoginen teho/VU-mittari

Analoginen teho/VU-mittari

Perinteinen analoginen teho- tai VU-mittari suojaa laitettasi tehopiikeiltä ja tarvittaessa hillitsee äänen vääristymiä.

Pakkaus

Pakkaus

Unbelievable toimitetaan raakapuulaatikossa, joka on valmistettu suomalaisesta, sertifioidusta yksityismetsästä saadusta harmaalepästä. Se on ympäristöystävällinen, tuoksuu ihanalta ja näyttää upealta. Toivomme sinun nauttivan siitä yhtä paljon kuin me.

Elektroniikka

Elektroniikka

Yksinoikeudella suunniteltu elektroniikka takaa vakaan toiminnan.

Kaiutinritilä

Kaiutinritilä

Kauppanimeltään "luodinkestävää" ruostumatonta terästä. Suunniteltu laajenemaan törmäyksessä estäen anturikartion vaurioitumisen. Voidaan helposti korvata.

Yötila

Yötila

Yötilassa äänentaso on matala ja laite sammuu itsekseen puolen tunnin kuluttua.

Kaiutinrunko

Kaiutinrunko

Kokonaan kuluttajakierrätetystä alumiinista valmistettu.

Liitännät sisään ja ulos

Liitännät sisään ja ulos

Liitä laite kaapelilla langattoman yhteyden sijasta. Linja sisään toimii myös mikserinä, joten voit laulaa tai soittaa musiikin mukana ja esimerkiksi harjoitella esiintymistä. Uloslinjalla voit yhdistää useita kaiuttimia toisiinsa.

Huopajalat ja -alusta

Huopajalat ja -alusta

Suomalaisesta lampaanvillasta valmistetut huovat pitävät kaiuttimen vakaana ja vähentävät suuresta äänenvoimakkuudesta aiheutuvaa liiallista liikettä.

Sukella syvemmälle

Haluatko oppia lisää?

… And for business reasons, music production became mainstream to attract large audiences. Music as a form of art suffered from this and the consumer audio products became very inexpensive with good appearances instead of being good in quality, durability and sustainability.

Osta omasi nyt!