Teknologia

WestendXFi Sound Imaging teknologia:

Technology

MUUTAMME ÄÄNEN TULEVAISUUTTA

WestendXFi muuttaa tavan siitä miten tulevaisuuden audiotuotteita suunnitellaan. Teknologiamme perustuu lukemattomien ääneen vaikuttavien tekijöiden syvälliseen ymmärtämiseen. Näitä ovat mm. radiotekniikka, bluetooth-teknologia, tiedostojen pakkausmenetelmät, digitaalinen signaalinkäsittely (DSP), antennitekniikka, tiedostojen konvertointiin liittyvän teknologian (DAC), kaiutinelementtien ja passiivisäteilijöiden suunnittelun, kauitinten akustinen suunnittelu, elektroniikkasuunnittelu, piirilevysuunnittelu, kaiutinkoteloiden materiaalisuunnittelu sekä resonoivan kaiuttimen ja kuuntelutilan kaiun välisten suhteiden ymmärtäminen. Lista on todellisuudessa vieläkin pitempi ja muuttujia on niin paljon, ettei parhainkaan tietokone pysty laskemaan optimaalista ratkaisua. WestendXFi äänen pystyy vain omin korvin aistimaan.

LOPUTON MÄÄRÄ MAHDOLLISUUKSIA

Westend XFi Sound Imaging-teknologia tekee mahdolliseksi muuttaa ääntä ja kuuntelijan äänikokemusta lähes täysin ilman rajoitteita. On kuitenkin huomattava, että suunnittelemme tuotteet aina jotain käyttötarkoitusta varten huomioiden musiikkilajin, tunnelman ja kuuntelutilan. Äänen testauksessa luotamme vain ihmiskorvaan.

WestendXFi Technology Limitless Possibilities

Tekniset tiedot & ominaisuudet

Näistä syistä Unbelievable on niin uskomaton.

Seas 2" kaiutinelementit

Seas 2" kaiutinelementit

Seasin ja Westendin suunnitteluyhteistyö. Paras kahden tuuman kaiutin maailmassa. Valmistettu Norjassa yksinomaan Westendille.

Analoginen VU-mittar

Analoginen VU-mittar

Perinteinen analoginen tehomittari, VU-mittari, joka suojaa kaiutinta liialliselta teholta ja jonka avulla voi kontrolloida säröä tarvittaessa.

Elektroniikka

Elektroniikka

Westend/Kim Kaistin suunnittelema elektroniikka

Kaiutinritilät

Kaiutinritilät

Vaihdettavat teräksiset kaiutinritilät, jotka on suunniteltu samaan tapaan kuin parhaimpien mikrofonien ritilät. Häiriötön ja resonoimaton.

Kaiuttimen runkomateriaali

Kaiuttimen runkomateriaali

Ns. post consumer kierrätettyä alumiinia

Line in, line out, mix in

Line in, line out, mix in

Line-in linjasisääntulo käyttääksesi kaapelia langattoman yhteyden sijaan. Se toimii myös ns. mixin, joten voit laulaa tai soittaa mukana sopivan esivahvistimen kautta. Erinomainen harjoitteluun. Line out linjalähtö useiden kaiuttimien yhdistämiseen.

Sukella syvemmälle

Haluatko oppia lisää?

… And for business reasons, music production became mainstream to attract large audiences. Music as a form of art suffered from this and the consumer audio products became very inexpensive with good appearances instead of being good in quality, durability and sustainability.

Osta omasi nyt!