Tarinamme

Tarinamme

Kitaroista äänentoistoon

Westend-brändin idea sai alkunsa vuonna 2008 satunnaisesta keskustelusta sarjayrittäjä Heikki “Hessu” Holvikarin ja Juha Lottosen, Suomen parhaan kitarasepän, välillä. Kolmen vuoden tuotekehityksen jälkeen Hessu ja Juha pystyivät kehittämään ja rakentamaan koti- ja studioympäristöön käsintehtyjä kitaroita, jotka tuottivat HiFi-tasoista ääntä.

Vuonna 2012 Hessu päätti lähteä kulutuselektroniikan markkinoille ja alkoi kehittää studiolaatuista, pienikokoista, langatonta HiFi-stereojärjestelmää. Hessu halusi kehittää hyvin pienen kannettavan tuotteen, joka tarjoaisi parhaan mahdollisen kuuntelukokemuksen.

Mahdottomassa onnistuminen

Tuotekehitys kesti noin seitsemän vuotta: kokeiluja ja virheitä, testausta ja uudelleentestausta. Muutaman vuoden kuluttua Kim Kaisti liittyi tiimiin ja kehitti ratkaisuja elektronisiin komponentteihin. Yhdessä he viimein onnistuivat liki mahdottomassa: pienikokoinen kannettava HiFi-stereojärjestelmä, jonka äänenlaatu ylitti kaikki odotukset. Lisäksi laitteen toistamaa ääntä pystyi muuttamaan ja parantamaan ennenkokemattomilla ja odottamattomilla tavoilla.

Käsintehty ja korvin kuunneltu WestendXFi-teknologia mahdollistaa poikkeukselliset ja ainutlaatuiset äänen ja laadun.

Olemme erittäin ylpeitä työstämme. WestendXFi on aloittanut kannettavien musiikkilaitteiden ja pienikokoisen kaiutintekniikan uuden aikakauden.

Osta omasi nyt!

[insta-gallery id="0"]
[insta-gallery id="1"]