Tuotteet

The Unbelievable

Lue lisää

Concertmaster

Lue lisää

Westend Radio

Lue lisää

Westend Sport

Lue lisää

WestendXFi MIDSUMMER

Lue lisää

The Unbelievable Stereo System

Seitsemän vuoden kehitystyön jälkeen onnistuimme tekemään tuotteen, joka asettaa uudet rajat pienikokoiselle äänentoistolle. WestendXFi Unbelievable ei ole vain pienikokoinen bluetooth-soitin, vaan kannettava sterejärjestelmä, jonka ääntä ei voi uskoa todeksi. “Siis täytyy sanoa, että mä olen todella hämmästynyt..Miten toi voi soida noin hyvin?”

Suunniteltu musiikin kuunteluun

Ensimmäinen tuotteemme WestendXFi Unbelievable, on saatu aikaan käyttäen samoja periaatteita kuin mitä on jo vuosisatojen ajan on käytetty soitinten tuotekehittelyssä: Korvakuuntelulla yritysten ja erehdysten kautta,
johdonmukaisella päättelyllä ja periksiantamattomuudella. Tarkoituksenamme oli tehdä tuote, joka toistaisi oikeilla soittimilla soitetun ja lauletun musiinkin niin
kauniisti kuin mahdollista. Kuten soitintenkin suunnittelussa, lopullinen äänikokemus syntyy äänilähteen ja kuuntelutilan yhteisvaikutuksesta. Westend 3D Sound Imaging, on teknologia, joka tuo realistisen tilantunteen, äänen tarkkuuden ja läsnäolon tasolle, jota on vaikea uskoa todeksi. Kuuntelukokemuksena mielestämme parempi kuin pelkkä stereo. Nimesimme sen XFi:ksi. (Extreme Fidelity)

WestendXFi Unbelievable Stereo System

Näistä syistä Unbelievable on niin uskomaton.

Seas 2" kaiutinelementit

Seas 2" kaiutinelementit

Seasin ja Westendin suunnitteluyhteistyö. Paras kahden tuuman kaiutin maailmassa. Valmistettu Norjassa yksinomaan Westendille.

Analoginen VU-mittari

Analoginen VU-mittari

Perinteinen analoginen tehomittari, VU-mittari, joka suojaa kaiutinta liialliselta teholta ja jonka avulla voi kontrolloida säröä tarvittaessa.

Elektroniikka

Elektroniikka

Westend/Kim Kaistin suunnittelema elektroniikka

Kaiutinritilät

Kaiutinritilät

Vaihdettavat teräksiset kaiutinritilät, jotka on suunniteltu samaan tapaan kuin parhaimpien mikrofonien ritilät. Häiriötön ja resonoimaton.

Kaiuttimen runkomateriaali

Kaiuttimen runkomateriaali

Ns. post consumer kierrätettyä alumiinia

Line in, line out, mix in

Line in, line out, mix in

Line-in linjasisääntulo käyttääksesi kaapelia langattoman yhteyden sijaan. Se toimii myös ns. mixin, joten voit laulaa tai soittaa mukana sopivan esivahvistimen kautta. Erinomainen harjoitteluun. Line out linjalähtö useiden kaiuttimien yhdistämiseen.

Osta omasi nyt!

Concertmaster

Westend XFi Concertmaster-kuulokkeet olivat ensimmäinen tuotteemme TWS (true wireless stereo) korvakuulokkeiden kategoriassa. Halusimme heti tehdä kuulokkeet, joiden äänenlaatu täyttää vaativammatkin toiveet. Onnistuimme.

Concertmastereiden ääni on tarkka ja tasapainoinen ilman ylikorostettua bassoa. Juuri siksi niitä käyttävät alan ammattilaiset. (Suosittelemme lämpimästi kuuntelemaan Jukka Haaviston levyä Reflections.)

Concertmastereiden runko on epoksivalua ja niissä on Qualcommin bluetooth-chippi. Kodekkeja Aptx, AAC ja SBC. Parhaan äänen saat kun kuuntelet Aptx:llä yhdistettynä korkean resoluution suoratoistopalveluun, kuten Qobuz, Tidal, jne.

G100

Suuri osa markkinoilla myytävistä kuulokkeista ovat edullisen hintaisia. Vaikka suunnittelumme pääpaino on huippuluokan laitteissa, päätimme käyttää osaamistamme myös edullisemmassa hintaluokassa. Westend G100 ovat ns. käyttökuulokkeet, joissa on kiinnitetty erityistä huomiota monipuolisiin toimintoihin ja hintaansa nähden erinomaiseen äänentoistoon.
13mm kalvoelementit ja huippuluokan mikrofonit tarjoavat hyvän suorituskyvyn joka tilanteeseen.
Kuulokkeiden sangoissa on hipaisukytkimet kaikkiin toimintoihin. Puheluiden vastaaminen, äänenvoimakkuus, kappaleiden vaihto, jne. Ne ovat kevyet, joten voit käyttää niitä vaikka koko päivän.

Voit kuunnella musiikkia tai puhua puhelimessa yhtäjaksoisesti n. 7-8 tuntia. Kuljetusrasian akun avulla
kuulokkeet voi ladata täyteen 4-5 kertaa. Kuulokkeet muodostavat yhteyden kumpaankin kuulokkeeseen suoraan ja tekniikka tukee myös kummankin kuulokkeen käyttöä yksinään. Tällöin yhteys muuttuu stereosta monoksi ja ääni myös paranee.
Kuulokkeiden äänimaailma on suunniteltu mahdollisimman neutraaliksi, mutta edistyksellisen tekniikan ansioista kuulokkeet tottelevat hyvin useimpien puhelimien äänensäätöjä. Mieluinen äänensävy löytyy helposti. Erinomaiset käyttökuulokkeet.

G69ANC

Westend G69ANC tuovat vastameluvaimennustekniikan edullisen hintaisiin kuulokkeisiin. Valittavanasi on kolme moodia: vastamelu, ns. transparent mode, (jossa vaimennus on vähäisempi) ja perinteinen vaimentamaton moodi. Nämä ominaisuudet on säädettävissä kuulokkeen hipaisukytkimestä. Vastamelutekniikan avulla puhelujen laatu paranee huomattavasti esimerkiksi ulkona tuulessa tai liikenteen keskellä. Vastamelun vaimennusta voi käyttää lisäksi sulkemaan pois häiritseviä ääniä silloin kun haluaa kesittyä johonkin tekemiseen. Kuulokkeet muodostavat yhteyden kumpaankin kuulokkeeseen suoraan ja tekniikka tukee myös kummankin kuulokkeen käyttöä yksinään. Kuulokkeen muoto istuu harvinaisen hyvin korvaan ja mukana toimitetaan 3 kpl erikokoisia silikonitulppia.

10mm kalvoelementti takaa hyvän bassotoiston ja A2DP, SBC, AAC bluetooh-kodekit takaavat erinomaisen tiedonsiirron. Bluetooth BT5.1-tekniikka takaa pitkän kantaman äänilähteeseen. Voit kuunnella musiikkia tai puhua puhelimessa yhtäjaksoisesti 7-8 tuntia. Kuljetusrasian pikalatauksen avulla kuulokkeet voi ladata täyteen 4-5 kertaa. Kuulokkeiden varsissa on hipaisutoiminnot, joiden avulla voi ohjata vastameluominaisuuksia, vastata puhelimeen, katkaista puhelun, lisätä äänenvoimakkuutta, siirtyä kappaleesta toiseen, jne.

Westend Radio

UUTUUS. TULOSSA TAMMIKUUSSA 2024

Westend Radio on digitaalitekniikalla toimiva radio, jossa on Westendin (Kim Kaisti) suunnittelema antenniratkaisu. Tarkoituksenamme oli luoda pienikokoinen edullisen hintainen ja kaunis radio, joka sopii kaikenlaiseen käyttöön. Yöpöydälle tai vaikkapa mökin kuistille.
Westend Radio toimii sekä verkkovirralla, että sisäänrakennetulla akulla. Voit käyttää sitä myös bluetooth-kaiuttimena.

Radion ulkokuori on tehty 10 mm paksusta pyökistä ja sisärakenne on ABS-muovia. Ritilät ovat alumiinia. Koko rakenne on kasattu ruuveilla ilman liimoja ja se on täysin korjattavissa.
Ajatuksenamme oli tehdä ympäristöystävällinen tuote, joka on korjattavissa ja elinkaarensa lopussa helposti purettavissa kierrätettäviin materiaaleihin. Värivaihtoehtoja on useita ja aloitamme ensin neljällä värillä. Myöhemmin kenties lisää värejä.
Koko 8 x 8 x 16 cm

WestendXFi MIDSUMMER

Teimme aikanaan valtavan työn suunnitellessamme WestendXFi Unbelievable-kaiuttimen. Nyt panimme uudestaan kaiken osaamisemme likoon ja kehitimme valtavan hienon bluetooth-kaiuttimen ja radion yhdistelmän. Innoituksena oli Suomen kesä ja Juhannus. Laite, jonka voi laittaa saunan kuistille ja kuunnella mielimusiikkia puhelimen kautta tai suoraan radiolaalloilta.
Tietenkin laite on 100% vedenkestävä, jos se vaikka sattuisi jäämään sateen tullessa rantakalliolle.
Sisällä on aivan sama Westendin suunnittelema vahvistinteknologia kuin Unbelievablekaiuttimessakin lisättynä digitaaliradiolla. Päät kumirakenteiset ja rungon suojana polyesterkangas. Kummassakin päässä on rungon ympäri kiertävä himmeä led-valo.

Kaiutinelementit ovat Westendin omaa suunnittelua, samoin päissä olevat passiivisäteilijät. Tuote on tietenkin täysin korjattava ja elinkaarensa lopussa kierrätettävä. Värivaihtoehtoja tulee olemaan kuvassa oleva vaalea ja toinen väri, jonka päätämme kevään kuluessa. Haluatko liittyä jonotuslistalle? Saat tuotteen ensimmäisten joukossa.

Westend Sport

Westend Sport ovat urheiluun ja vapaa-ajan liikuntaan tarkoitetetut kuulokkeet, jotka toimivat ns. Air Conduction-tekniikalla. Kaiuttimen ääni suunnataan korvaan ulkopuolelta eikä korvakäytävän sisälle tarvitse laittaa mitään. Voit puhua puhelimessa langattomasti tai kuunnella musiikkia ja siitä huolimatta kuulet mitä ympärilläsi tapahtuu. Tämä on tärkeä turvallisuustekijä liikkuessasi pyörällä, juostessa, kävellessä, koiraa ulkoiluttaessa, jne. Toimii myös erinomaisesti vaikkapa matkalla työhön.
Kuulokkeet pysyvät hyvin päässä niskan ympäri kulkevan aisan avulla ja voit käyttää pyöräilykypärää samanaikaisesti. Kuulokkeet ovat IPX5 vedenkestävät. Voit käytännössä tehdä kaikkea muuta paitsi uida kuulokkeiden kanssa.

Kuulokkeet eivät ole tarkoitetut HiFi-käyttöön, joten äänenlaatu ei yllä samalle tasolle kuin esimerkiksi
Westend Concertmastereissa. Äänenlaatu on kuitenkin erinomainen liikunnan ohessa radion tai musiikin kuunteluun.

Puhelinääni on sitten aivan omaa luokkaansa. Kuulokkeissa on ENC (Environmental Noise Cancelling)- teknologia, mikä tehostaa mikrofoniin puhuttua ääntä ja erottelee sen taustaäänestä. Vastapuoli kuulee äänesi erinomaisen hyvin. Loistava ominaisuus kun puhut esimerkiksi pyöräillessäsi tai lenkillä. Westend Sportit ovat liikkuvan ihmisen ykköskuulokkeet.