Vastuullisuus

Vastuullisuus | Sustainability

Vastuullisuus

Olemme sitoutuneet kestävyyteen ja työskentelemme kovasti tehdäksemme kaiken kunnioittaen luontoa ja ihmisiä. Tuotteemme kestävät käyttöä, ovat täysin korjattavissa ja niissä on mahdollisimman vähän muovia.

PINNASTA YTIMEEN

WestendXFi brändinä haluaa asettaa uudet kestävyyden standardit. Akustiikkaan ja ympäristöön liittyvistä syistä käytämme alumiinia ja puuta kotelosuunnittelussamme. Ensimmäisen tuotteemme, Unbelievablen, runko on valmistettu kierrätetystä alumiinista, joka tuottaa 95% vähemmän hiilidioksidia kuin ensimmäistä kertaa käytettävä alumiini. Myös kaiutinelementit ja niiden ytimet on valmistettu kierrätysalumiinista.

Muovin välttämiseksi käytämme rakenteessa bambutikkuja. Kaiuttimen huopatassut ja ylimääräinen huopatyyny on valmistettu suomalaisesta lampaanvillasta. Kestävän tyylin viimeistelyksi pakkaus on valmistettu sertifioidusta suomalaisesta harmaalepästä. Pakkaus suljetaan juuttinauhalla.

Ei ainoastaan sanoja

Hyvä esimerkki ideologiastamme ovat Unbelievablen takana olevien passiivisäteilijöiden messinkiset osat. Messinki muuttaa ajan myötä väriään pääasiassa kosteuden aiheuttaman hapettumisen vuoksi.

Pinta voidaan käsitellä hapettumisen välttämiseksi, jotta se säilyisi kiiltävänä ja kauniina. Yleisin tehty käsittely on passivointiprosessi, joka muodostaa luontoon epäpuhtauksia eikä ole turvallista ihmisille. Siksi meille oli helppo valinta jättää passivointiprosessi tekemättä kokonaan.